családállítás dimenzió állítás módszer leírása Programok Személyiségintegrációs állítás

Az állításvezető személyes valósága és a mező ereje

Az állításvezető személyes valósága és a mező ereje egy különös együttműködés. Ezt a témát is fontos körbejárni. Nem mindegy, hogy kihez mégy, ki az, aki hat rád. Az állításban nyilván te vagy a legfontosabb, ezért lényeges, hogy az állításvezető tudjon csak egy szándékkal jelen lenni, ami nem lehet más, mint a mező összekapcsolása veled és a csoporttal. 

Az állításvezető egy személy, aki a mező vezetése alatt áll. A mező egy intelligens, együttérző és jóakaratú valóság, ami egy magas szinten támogat mindent, ami a rendeződésre törekszik. Ereje abban van, hogy minden és mindenki számít, mindennek és mindenkinek van egy magasabb célja, egy sokkal jobb verziója, mint amit sejthetne magáról. Én állításvezetőként úgy látom, hogy az állítás nem más, mint a jelen állapotból bekapcsolódni ebbe a sokkal jobb valóságba azon keresztül, hogy meglátjuk a jelen állapotot magában foglaló személyes, generációs, inkarnációs, testi vagy más rendet. 

Az a rend, ami magában foglalja, táplálja a valóságunkat, sokdimenziós. Az idő és a tér, a kapcsolatok és a hivatás egyszerre több potenciális formája van jelen benne. Hogy ebből a több potenciális megvalósulásból mi lesz a te tapasztalatod, az rajtad múlik. Kiválaszthatod, hogy milyen úton haladsz a magasabb valóságod felé. Ezért olyan fontos a bevezető beszélgetés és a cél megfogalmazása. Ezért szoktam mondani, hogy nem feltétlenül az a fontos, hogy jól ismerd a családfádat, hanem az, hogy tudd megfogalmazni, hogy miben vagy most és ehelyett mit szeretnél. A többi megvan a mezőben, látni fogjuk pillanatok alatt. 

Ha ez nem megy 100 százalékban, nem baj, hiszen ott a beszélgetés, a képviselő behívása, az izomteszt és még sok módszer, a lényeg, hogy a célt tudjuk megfogalmazni és ezzel lépjünk be a térbe. Ebben tudok segíteni neked.

Az állításvezető szerepe itt még fontosabbá válik. Tapasztalhatjátok, hogy sokszor hosszan csak hagyom, hogy történjen, aminek történnie kell, máskor “fordítom” emberi szavakra, mozdulatokra, szimbólumokra az energiát. Nem avatkozom be, viszont része vagyok a folyamatnak egy másik, közvetítői szerepben. Ilyenkor adok  instrukciókat, oldó mondatokat, papír zsebkendőt, vagy ami kell. 

Tartom a teret, támasztom a hátad, megölellek, veled vagyok. Segítek abban, hogy meg tudd engedni magadnak, hogy lásd azt, ami VAN. Ez a látás vonatkozhat a közvetlen jelenre de a távoli jövőre is. Érdekes az idő az állításokban. Erről majd legközelebb írok. 

Amit szeretnék ebben a cikkben még megfogalmazni, hogy a személyes élettapasztalatom, az élethosszig tartó tanulás, a velem született képességek mind átadódnak annak az állításvezetői vállalásnak és teljesen egy fókuszú szándéknak, hogy az állítást vezetem, érted dolgozom és ebben 100%-ban a mező vezet engem. Semmilyen személyes vágy, a sikeresség vágya sincs és nem is lehet bennem ilyenkor. Ha ezt beengedném, akkor sérülne a te szabadságod és én is csapdába esnék. 

Családállításra jelentkezhetsz: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

vagy kérdéseidre választ, és társakat találhatsz: https://www.facebook.com/groups/csaladallitasesszemelyisegintegracio

Az állításvezető személyes valósága és a mező ereje
A tér bármely tárgya is lehet egy-egy téma, személy vagy kérdés képviselője

Katalin

Személyiségintegrációs tréning vezető vagyok. Szeretettel várlak, ha a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomteszt ötvözéséből álló komplex eszköztár segítségével szeretnéd gyógyítani, oldani családi, munkahelyi, vagy bármely társas problémádat. Önismereti és öngyógyító módszer, tehát saját belső világodban dolgozunk egy támogató légkörben. Az állítói napok helyszíne jelenleg Budapest és Jászberény.
Egyéni vagy csoportos állításra, coaching ülésre jelentkezhetsz a szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com email címen, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot: https://www.bottyankatalin.com/allitoi-napok-meghivoi/jelentkezes-szemelyisegintegracios-csaladallitasra/

Családállítóként Pozsgai Nikoletta tanítványa vagyok, de alkalmazom azokat a felismeréseket is, amelyeket sok év önismereti munka és különböző tanulmányok során magam szereztem. 7 éve vezetek rendszeresen családállításokat. Ezekről visszajelzéseket, leírásokat olvashatsz ezen az oldalon.

Eredeti szakmám szerint etnográfus és kulturális menedzser vagyok. Etnográfusként, kulturális antropológiát is tanultam, s az egyéni élettörténetek, a személyiség, mint az életpálya, életút, forrása ragadott meg. Egyéni sorsok, sokszor traumatikus élettörténetek feldolgozása érdekelt legjobban, illetve az egyén és a közösség viszonya. A narratív identitás elmélet és a gyógyító beszélgetés eszköztára indította el a keresést, melynek célja a családállításokon való részvétel, majd az állításvezetői képzés elvégzése lett. Kulturális menedzserként, szervezetfejlesztőként több közösséget alapítottam, vezettem. Dolgoztam a legkülönbözőbb érdeklődésű, hátterű felnőtt és gyermek csoportokkal, rendeztem kiállításokat, vezettem gyermekművészeti foglalkozásokat, rendezvényeket és táborokat. Mindezek mögött önálló művészeti tevékenység állt. Életem során folyamatosan összegeztem az olvasás, tanulás, tapasztalás alkotás és ráérzés által szerzett ismereteket, és igényem volt rá, hogy ezeket formába is öntsem. (Ezekből egy keveset meg is osztok, keresd a menüben az alkotások menüpontot.)

A 2013 óta elmúlt időszak egyik legjelentősebb hozadéka volt számomra, hogy – figyelmemet, időmet néha extrém módon igénybe vevő munkahelyi és magánéleti körülmények között – elvégeztem a Pozsgai Nikoletta Katalin által kidolgozott személyiségintegrációs állításvezetői képzést, ami a családfelállítás egy komplexebb és – tapasztalatból mondom – nagyon hatékony módja. Magam azon túl, amit korábban tanultam, és amit állításvezetői munkám közben a mező tanított nekem, elsősorban azt az utat követem, amit Nikoltól láttam, tehát az ő tanítványaként határozom meg magamat úgy is, mint állításvezető és úgy is, mint Szinkron 1-2 oktató, Szinkron 5/A és alapfokú NEF (női energia fitnesz) gyakorló.
Az én állítói napjaim többnyire úgy állnak össze, hogy 5-6 állítás személyes kérés alapján, és ha marad idő, lehetséges egy állítás a csoport közös árnyékára. Ezek nagyon izgalmas, a Kárpát-medence és a régi kultúrák életébe belepillantást engedő állítások, erős oldó hatással.

Saját módszeremmel dolgozom és fontos feladatomnak tartom a kollektív teres állítások vezetését. Ez inkább haladóknak való folyamat, ami út a fény ránk vonatkozó emlékezetében.

Megtisztelsz, ha problémáddal, kéréseddel megkeresel. Addig is, olvasgass az oldalamon. A leírások, visszajelzések segítenek eldönteni, ezt az élményt kerested-e.

Bottyán Katalin

Még szintén kedvelheted...